Garagedeur paneel VB (standaard)

De VB-serie horizontaal geprofileerd, wordt ook wel het planken- of schrotenmodel genoemd. Elk paneel wordt verdeeld door 4 horizontale lijnen waardoor 5 planken gesimuleerd worden.

De panelen van de garagedeuren zijn vervaardigd van gegalvaniseerd staal en zijn met hoogwaardig polyurethaanschuim (isolatiewaarde van U= 0,84 W/m2K) geïsoleerd. De panelen hebben een dikte van 40mm en zijn voorzien van een sterke polyester coating die weer- en drukbestendig is. Garagedeuren zijn verkrijgbaar met een trekveer of met torsieveren voor of achter. Daarnaast zijn de garagedeuren aan de onder-, zij- en bovenkant voorzien van afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM, jouw garagedeur is altijd dicht. Standaard worden de panelen geleverd in wit Ral 9016, maar andere RAL-kleuren zijn ook leverbaar

Wanneer u thuis komt, wilt u door een druk op de knop uw garagedeur automatisch openen. Feilloos en veilig. Met een garage-deuropener komt dit comfort binnen uw bereik.

Bovendien hoeft u niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakel-detectie. Ook ongewenst bezoek wordt buitengehouden. Indien buitenstaanders de garagedeur trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren.

Garagedeuren zorgen ervoor dat jij jouw woning op een veilige manier kunt afsluiten. In geval uw garage een verbindingsdeur met uw woning vormt, loopt u een extra risico. Het inbraakwerend zijn is een belangrijk item bij aanschaf. Garagedeuren zijn standaard voorzien van vingerknelbeveiliging, de wettelijke veerbreukbeveiliging, optildetectie en obstakeldetectie, zo weet je zeker dat jouw gezin altijd veilig gebruik kan maken van de garagedeur.

Categorie: