Plissé gordijnen

Met een plissé kiest u voor gebruikersgemak. U kunt het gordijn op elke gewenste positie vastzetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer binnendringt. Plisségordijnen zijn geraffineerd, subtiel en sfeermakers bij uitstek.

Plisségordijnen hebben een compact ophangsysteem en zijn geschikt voor elk type raam. Zelfs draai-kiepramen en koepels laten zich gemakkelijk met een plissé bekleden. De stof van plisségordijnen is in smalle plooien gevouwen, die u als een harmonica op of uit elkaar kunt schuiven. Bepaal zelf welk deel van het raam u wilt afschermen en waar inkijk mogelijk is. Het is zelfs mogelijk om de bovenkant van het gordijn te laten zakken (top-down).

Een plissé is een meerwaarde voor elk interieur. Trendy, sober, uitgesproken of klassiek. De collectie van Verano bestaat uit zeer verfijnde stoffen en modieuze kleuren. De stoffen variëren in transparantie; van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend

Plisségordijnen zijn geschikt voor elk type raam. Laat het product op maat maken, zodat het precies past bij de afmetingen van uw raam. U kunt het plisségordijn mooi weg laten werken tussen kozijn, muur of wand (montage ‘in de dag’). Het is ook mogelijk de plissé op het kozijn of de muur te plaatsen (montage ‘op de dag’).

Er zijn meerdere verfijnde bedieningstechnieken. Met elektrische bediening zet u de plissé met één druk op de knop in de juiste positie. Heerlijk comfortabel vanuit uw luie stoel. U kunt het plisségordijn ook met de hand bedienen. U heeft hierbij de keuze uit een trekkoord, eindloos kettingsysteem of handgreep. Deze laatste optie is handig bij dak- of draai-kiepramen.

Categorie: